Træpiller med høj brændværdi

Levering af træpiller med høj brændværdi? Så er du landet det rette sted. Træpillegrossisten har altid gode tilbud på træpiller med høj brændværdi fra Tyskland, og vi står altid parat med den bedste kundebetjening. Personerne bag firmaet har meget stor erfaring med produktion af træpiller samt salg af træpiller, og vi står klar til at hjælpe dig.

Træpillegrossisten sælger alle former for træpiller. Vi sælger blandt andet de kendte kvalitets træpiller med høj brændværdi, HP Træpiller. HP står for High Performance, og disse træpiller er fremstillet i 100 procent rent træ uden fremmedlegemer. Træpillerne fremstilles ved, at spåner og savsmuld presses under ekstremt højt tryk. Træets naturlige bindemiddel frigøres, og derved skabes formstabile træpiller med stor brændværdi.

Du er dermed sikret et godt produkt med en god forbrændning, og disse træpiller lever op til skærpede krav om ydeevne, brændværdi og slaggerdannelse.

HP træpiller er konstant under kvalitetskontrol i alle dele af produktionen, og derfor er du garanteret kvalitets træpiller, som ved målinger giver 30 procent mere udbytte end billigere træpiller. Vores tilbud på træpiller – også træpiller fra Tyskland – inkluderer naturligvis HP Træpiller, som vi sælger i 16 kg sække på paller med en samlet vægt på 896 kg.

Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Træpiller 8 mm

Træpiller uden slagger og spild

Som de eneste i Danmark pakker vi vores træpiller i vores eget anlæg, og det gør vi for at sikre dig træpiller i høj kvalitet med høj brændværdi. Vores leverandører af træpiller tæller så anerkendte firmaer som Germann pellets, Barlinek, Lava Stelmet, Flex heat og Rw træpiller. Træpiller fra Tyskland er blot en af vore mange spidskompetencer. Og vi hjælper dig naturligvis med levering af vores træpiller.

Fordele ved HP Træpiller er mange. Der er tale om træpiller med høj brændværdi og når vi leverer disse træpiller er der mindre end 0,5 procent smuld ved udleveringen. Analyser viser endvidere at brændværdien er op til 30 procent bedre end de standard træpiller, der findes på markedet.

Træpiller i HP kvalitet garanterer at de er 100 procent rene uden stoffer som for eksempel sand. De er ensartede og træpillerne giver mindre aske end mange andre produkter på området. Energiindholdet i HP Træpiller er særdeles højt, og så er de slaggerfri. Jo, der er tale om træpiller med høj brændværdi.

Læs mere om slaggerfri træpiller hos Teknologisk Institut

Det mindre smuld og aske gør altså HP Træpiller til et stærkt produkt, der både giver bedre varme og mindre besvær!

Info! Træpiller er CO2-neutralt. Træer optager og afgiver lige så meget CO2, når de gror som ved forbrænding, og træpiller er en reproducerbar ressource. Dette kan ikke siges om eksempelvis olie og kul. Ved at bruge træpiller er du altså med til at reducerede den globale drivhuseffekt.

Træpiller er samtidig en af de billigste opvarmningsformer i Danmark.