Køb træbriketter om sommeren

Mens disse linjer forfattes, tænker de færreste på træbriketter. Jeg sidder nemlig her i juli måned og forfatter en nyhedsmail om indkøb af træbriketter, og det er velsagtens et ret usædvanligt emne her midt på sommeren, hvor solen forhåbentlig glæder børn og voksne.

Vores boliger opvarmes af solen i store dele af året takket være relativt milde årstider, og det er jo især fra midt forår til midt efterår, at vi oftest kan lade solen klare opvarmningen for os, så vi ikke skal gå og fryse derhjemme. Når jeg alligevel bringer dette varme emne på bane, skyldes det at du oftest kan få fingrene i et godt tilbud på træbriketter og træpiller ”uden for sæsonen”.

Vores populære biopiller

Den danske fyringssæson starter typisk en gang i efteråret, når dagene bliver kortere og solen går ned før tid. Det er på dette tidspunkt at mange af os begynder at interessere os for hjemmets varmekilder. Træpillegrossisten sælger udelukkende kvalitetsprodukter, som er optimeret til alle former for brændeovne samt pillefyr.

Vi er især glade for vores biopiller, som du kan læse mere om: Biopiller 6 mm og biopiller 8 mm. Disse biopiller er af meget høj kvalitet med høj brændværdi og ganske lidt aske. Desuden danner disse biopiller ingen slagger, og når vi pakker vores biopiller i poserne, vil der ikke være hverken smuld eller støv i poserne. Se i øvrigt denne video der fortæller om vores biopiller.

Træbriketter på tilbud hitter hos Google

Der er dog også mange, som foretrækker at bruge træbriketter i deres brændeovne. Vidste du for eksempel at en søgesætning som ”træbriketter tilbud” er vældig populær i Google? Dette vidner naturligvis om, at vi er prisbevidste og at vi gerne bruger lidt tid på at finde de gode tilbud via søgemaskiner som Google.

Her hos Træpillegrossisten anerkender vi naturligvis at folk gerne søger de billigste træbriketter, men der er også mange andre spændende bolde i spil, når man ønsker at være prisbevidst:

  • Hvilke træbriketter er bedst til prisen?
  • Hvor god brændværdi er der i de billige træbriketter?
  • Hvordan fyrer man smartest med de små, firkantede ”træstykker”?

Kan det betale sig at købe billigt?

Det er næppe overraskende for mange af os, at de billigste træbriketter ikke er de bedste. Dels er kvaliteten for dårlig, og det betyder at du ikke får valuta nok for pengene. Dels risikerer du at briketterne lugter, når de futtes af i brændeovnen. Vi underkaster altid vores træbriketter kvalitetstjek, således at du ikke køber katten i sækken.

Det er os meget magtpåliggende, at du er tilfreds med vores produkter, og du er altid velkommen til at kigge ind forbi og få en snak om vores træbriketter. Du kan som udgangspunkt ikke bedømme kvaliteten af en træbriket ”udenpå posen”. Du skal have den i hånden og du bør også lugte til den. Hvis du kigger ind forbi, sætter vi gerne fut til en briket, så du fornemmer, hvordan lugten bør være.

Tjek vores træbriketter, der er presset under hårdt tryk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.