Fortrydelsesret

Træpillegrossisten.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afhenter varen.
Fortryder du købet, skal Træpillegrossisten.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen.
Din ordre  skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, i tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi tilbage betaler senest 14 dage efter din fortrydelse, såfremt vi har fået varerne retur.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller tysk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogførings loven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til:

Pris og betaling

Træpillegrossisten.dk har du mulighed for at betale med VISA / MasterCard m.m samt Bankoverførsel.
Bankoverførsel er ikke en ”sikker” betalingsform. Læs hvorfor.
Alle priser hos Træpillegrossisten.dk er inkl. moms
Alle varer forbliver Træpillegrossisten.dk‘s ejendom indtil det fulde beløb for varen er betalt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Træpillegrossisten.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer  og videregiver ikke oplysninger til andre.