Danske træpiller i Tyskland

Du er landet på hjemmesiden for Træpillegrossisten, som fysisk holder til huse i Handewitt, tæt på Flensborg i Tyskland. Vi er et nyere firma, som startede op i 2012, men vi har stor erfaring med produktion og salg af træpiller. Vi har eksempelvis eget pakkeanlæg og palleteringsanlæg, hvilket du kan se mere om i dette videoklip på YouTube.

I forbindelse med opfindsomheden til nye blogindlæg her på hjemmesiden, slog det os at det kunne være interessant at finde ud af hvad folk egentlig Googler efter. Ikke overraskende er ordet træpiller ofte ledsaget af søgeord som eksempelvis Tyskland, billige, pris og tilbud. Lige netop disse søgesætninger er relevante for os hos Træpillegrossisten, idet vi sagtens kan hamle om med søgesætningerne. Se bare her:

Træpiller Tyskland

Ja, lige netop. Vores virksomhed har adresse i Tyskland, kun ganske få kilometre fra den dansk tyske grænse. Det betyder at du relativt hurtigt kan besøge os og se vores virksomhed og samtidig mærke vores kvalitetsprodukter.

Billige piller til fyret

Træpillegrossisten er en moderne virksomhed, som leverer god kvalitet til gode priser. Til trods for en konkurrencestærk pris er du sikret virkelig gode piller, som på alle punkter matcher de allerbedste træpiller på markedet.

Træpiller pris

Når folk Googler ”træpiller pris”, er det nok fordi de fleste gerne vil spare nogle håndører. Det vil vi også gerne, når vi skal ud at handle ind. Derfor er det særdeles forståeligt at folk netop kobler ordet pris sammen med træpiller. Vi kan da lige hjælpe med at give dig en stærk pris på vores ege træpiller.

Få et godt tilbud

Deciderede tilbud på træpiller har vi ikke. I stedet garanterer vi dig en fast lav pris på vores træpiller. Vi har handlet med dette produkt igennem en årrække, og selv om du finder lave priser her hos os, behøver du ikke at være bange for dårlig kvalitet. Hvis du skal bruge mange træpiller, må du gerne ringe til os for et uforpligtende tilbud. Tlf: 23 43 31 43

Hjælp til transport

Vær opmærksom på at der ikke er problemer forbundet ved at købe træpillerne i Tyskland. Du er til enhver tid velkommen til at kigge ind og besøge os, og vi har som regel kaffe på kanden. For os er det vigtigt med tilfredse kunder, og det handler om at servere god, solid varme i dit hjem til en fornuftig penge. Forestil dig at du til dagligt har et smil på læben, når du sætter gang i pillefyret derhjemme.

Smilet får man tit når man tænker på, at man gjorde en god handel lige syd for den tyske grænse. Selv om vi har virksomhed i Tyskland, taler vi dansk og du kan naturligvis betale for dine varer med danske penge. Har du behov for hjælp vedrørende transport af træpillerne fra Tyskland, hjælper vi også med dette. Se hvor nemt det er lige her: transport af træpiller.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.