Biopiller i 6 mm og 8 mm

Biopiller i 6 mm og 8 mm sælges her fra vores shop, hvor du kan betale online med kreditkort. At handle biopiller på nettet er nemt og hurtigt, og vi garanterer at du modtager dine varer inden for lovet dato, når du bestiller dine 6 mm og 8 mm biopiller via Træpillegrossisten.

Vi har mange års erfaring med salg af biopiller, træpiller og biobrændsel generelt, og som det eneste sted i Danmark har vi vort eget sækningsanlæg.

Vi sælger vores biopiller i 6 mm og 8 mm til gode priser, som du bør kaste et blik på:

Træpiller 8 mm

Biopiller 6 mm & 8 mm

Træpiller 8 mm

Biopiller 6 mm & 8 mm

Træpiller 8 mm

Biopiller 6 mm & 8 mm

Biopiller vinder frem

Biopiller er særdeles udbredt i Danmark. Undersøgelser viser at der bruger over 1 millioner ton biopiller i Danmark årligt. Disse bruges til energiproduktion, hvor cirka 500.000 tons bruges i kraftværker, men det forventes at dette tal vil stige de kommende år. Biopiller vil blive en stærkere medspiller på banen, og der vil opstå et øget behov for import af produktet. Man kan med rette stille spørgsmålstegn ved kvaliteten af denne øgede import af biopiller, og netop kvaliteten er i højsæde her hos Træpillegrossisten.

Biopiller er en bæredygtig form for opvarmning, og de biopiller i 6 mm og 8 mm som vi har på lager er kvalitetstestet og har en særdeles høj brændværdi. Vi leverer i sække á 17,1 kg på paller á 960 kg. Når du bestiller produktet hos os, garanterer vi dig et godt produkt til en god pris.

Biopiller – bioenergi generelt – er fremtiden, og CO2-neutral energi som er med til at mindske drivhuseffekten.
Teknologisk Institut har bred erfaring med test af biopiller.

Træpillegrossisten er et relativt nystartet firma, men vi har mange års erfaring med produktion, salg og levcering af brændsel. Vi yder ekstraordinær god service, og du er altid velkommen til at ringe til os og spørge os til råds omkring vore produkter. Vi garanterer et godt produkt, og du har naturligvis de samme betingelser for garanti og returret som på enhver webshop.