Billige træpiller

Træpillegrossisten står altid klar med billige træpiller til kunden. Vi har mange års erfaring med salg af træpiller, og som raske folk i den jydske muld ved vi godt, hvad der skal til for at sælge et godt produkt: vi sælger kvalitet til billige penge, og vores kunder er altid tilfredse med kvaliteten og leveringen ikke mindst.

Mange spørger sig selv om billige træpiller er lige så gode som de dyre træpiller? Dertil er svaret nej. Der vil altid være forskel på kvaliteten, og hvis du køber de alt for billige træpiller, risikerer du at fortryde købet. Træpillegrossistens produkter er underkastet kvalitetstest og –kontroller, og vi står ved vores produkter. De træpiller du køber her, er også produkter som vi sælger til venner og bekendte.

Træpiller 8 mm

Træpiller – 8 mm biopiller

Egetræpiller 8mm

Egetræpiller 8 mm

Træpiller 6 mm

Træpiller 6 mm

Træpiller kan også blive FOR billige

Træpiller kan også blive for billige. Hvad er kendetegnende ved billige træpiller? Ofte modtager du produktet i sække, hvor du opdager at meget af indholdet er smuldret. Smuldret træ er ikke det bedste at fodre anlægget med. De billige træpiller indeholder desuden meget fyldstof, for eksempel sand, der bestemt ikke genererer varme og energi overhovedet.

Vores årelange erfaring fortæller desuden, at det billige produkt genererer unødigt meget aske, og folk med anlæg til træpiller kender udmærket til det sure arbejde, der ligger i at tømme anlægget for aske. Det er bestemt ikke et arbejde man har lyst til at udføre alt for ofte. Vores produkter er i høj kvalitet, og det høje vandindhold du også risikerer at finde i de billige træpiller, undgår du hos os. Vores produkter hører til de bedste på markedet.

Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle vores produkter, under forudsætning af at varerne er opbevaret forsvarligt i forhold til for eksempel fugt med mere. Konklusionen må være at billige træpiller frister mange, men vores råd er at du tjekker priserne på nettet og sammenligner med vores priser. Vores produkter er både billige og fyldt med kvalitet!

Hjemmesiden Farvel El har skrevet en artikel der handler om hvorfor du med sindsro kan overveje at købe træpiller i stedet for almindelig brændsel